Red je Pakketje

Altijd de stem van je klant, relatie of medewerker in je oor door slimme geautomatiseerde backend integratie voor een persoonlijke feedback dialoog met betaalmogelijkheid.

Renno Welberg, CCO Redjepakketje / Instabox

Red je Pakketje is een techbedrijf dat pakketjes bezorgt waarbij de ontvanger centraal staat. 'De ontvanger centraal' betekent dat wij precies willen weten hoe de ontvanger onze dienst ervaren heeft. Met Abbi kunnen we daar verder de diepte in dan bij reviews waar je alleen 1-5 sterren krijgt. Zo weten wij dat 92% van de ontvangers een glimlach bij de chauffeur heeft gezien en krijgen wij ook te horen of de chauffeur netjes door de buurt heeft gereden. Daarmee zijn we in staat om intern te sturen op kwaliteit en om met de kwaliteit van onze dienst altijd een stapje voor te blijven op de rest van de markt.

Red je Pakketje (RJP) is als snel groeiende pakjesbezorger gespecialiseerd in Same Day delivery. Red je Pakketje zet altijd de consument op één en biedt gemak met haar dienstverlening. De chauffeur staat op de stoep als je thuis bent en niet ‘ergens tussen 12:00 en 18:00 uur’. Zij zien hun bezorgers als het visitekaartje van webshops. 

Om die belofte waar te maken, moet de klantbeleving goed meetbaar zijn op momenten die er echt toe doen. Punt is echter dat mensen overspoeld worden met feedbacktools die niet uitdagen om mee(r) te doen. Met Abbi gaat RJP een geautomatiseerde persoonlijke dialoog aan met haar klanten vanuit een korte chat. Hoe die start? Simpel: de ontvanger kan direct na ontvangst van het pakketje via een SMS'je het gesprek opstarten. De Abbi-chat faciliteert klanten die ontevreden zijn om dat aan te geven en klanten die tevreden zijn… die kunnen in de chat ook direct een fooitje geven via iDEAL.

Klant blij, medewerker blij. De klantfeedback stroomt automatisch binnen in de IT-systemen van RJP, zodat zij snel kunnen verbeteren waar nodig en direct ook klanttevredenheid per bezorger op basis van KPI’s inzichtelijk kunnen maken. Het motto van RJP is ‘Think Different’ en daar sluit de Abbi oplossing perfect bij aan. Zo meet en activeert RJP de voice of the customer: snel, prettig en effectief.