Wij zijn Abbi!

Hoe is Abbi ontstaan?

Abbi staat voor Automated Behavioral Business Intelligence en is bedacht en ontwikkeld door Marco Wolters, vanuit de overtuiging dat mobiele survey- en marketing activatietooling alleen vernieuwd kan worden in partnership met een sterke innovatieve mobile tech partner. Daarom hebben Marco en CM.com in 2018 de krachten gebundeld en is Abbi opgericht. Marco en CM.com zijn verbonden door 20 jaar ervaring in marktonderzoek, mobile conversational technology en ondernemerschap. 

Het Abbi webchatplatform is continu in eigen beheer in ontwikkeling, waarbij waar nodig slimme integratie of koppeling plaatsvindt, bijvoorbeeld met CM.com producten, zoals iDEAL betaaloplossingen, een customer dataplatform, ticketingoplossingen en SMS-activatie. 

Technologie is maar één van de twee drijvers achter Abbi. De tweede en veel meer zichtbare is het Abbi team, dat bestaat uit een mix van talentvolle enthousiaste onderzoekers, (online) marketingspecialisten en webdevelopers.

Marco Wolters

CEO / Founder

Ine Polak

Client solutions manager

Koen Tuerlings

Product manager

Moniek de Graaf

Projectleider

Zita van Ekeren

Projectleider

Kyryll Maesh

Senior webdeveloper

Kom je bij mij werken?

Ik ben altijd op zoek naar leuke collega's

Vind jij het leuk om deel uit te maken van een jong, snel groeiend bedrijf, waar veel ruimte is voor je eigen ideeën en je echt vanuit jouw talent kunt bijdragen? Start dan nu de dialoog met mij. 

Contact