Wij zijn Abbi!

Abbi staat voor Automated Behavioral Business Intelligence. In relatief korte tijd is Abbi uitgegroeid tot dé partner in het meten en verbeteren van user experiences (UX) met proactieve automatische chatoplossingen.

Abbi's missie

Onze missie is om organisaties te helpen om de binding met hun doelgroep te versterken. 

Deze missie wordt gevoed door de overtuiging dat organisaties enkel succesvol zijn als zij in continu dialoog zijn met hun doelgroep. Verbazing ligt ten grondslag aan deze overtuiging. Verbazing over het feit dat veel organisaties nog steeds onpersoonlijke, saaie en irrelevante dialogen aangaan met klanten, waardoor de bereidheid om in gesprek te gaan afneemt, waar deze juist moet toenemen. Wij van Abbi bewijzen dat hier veel meer uit te halen valt voor organisaties! 

Neem contact op

Hoe is Abbi ontstaan?

In 2018 hebben Marco en CM.com de krachten gebundeld en is Abbi opgericht. Marco en CM.com zijn verbonden door 20 jaar ervaring in marktonderzoek, mobile conversational technologie en ondernemerschap. Een sterke innovatieve technologiepartner als CM.com is cruciaal om tot effectieve en betrouwbare chat oplossingen te komen. 

Het succes van Abbi

Abbi ontwikkelt zich razendsnel vanuit klantvragen en marktontwikkelingen. Abbi is succesvol door de wensen van de klant centraal te stellen in het dialoog en frustraties weg te nemen. Zo werkt Abbi bij klantonderzoek niet met saaie en lange vragenlijsten, maar gaan wij op persoonlijke (en automatische) wijze het gesprek aan, wanneer, waar en hoe de klant het wil. Naast een betere klantbeleving heeft dit ook positieve gevolgen voor de respons, de kwaliteit van de data én de conversie! 

Leadwerving voor klanten wordt bovendien een belangrijk speerpunt van Abbi. Door onze chatoplossing voor effectieve leadwerving vallen wervingscampagnes meer op en zorgen ze voor een snellere leadconversie.

Lees meer over onze werkwijze

Verbreding naar klantcontactsector

Abbi's geautomatiseerde conversational oplossingen lenen zich uitstekend voor klantenservice diensten. Dit leidt ertoe dat Abbi vanaf 2021 vernieuwende en op maat gemaakte software voor de klantcontactsector ontwikkelt. De software van Abbi onderscheidt zich van andere software, omdat de chats proactief geactiveerd kunnen worden om het gesprek aan te gaan (in plaats van reactief klantcontact met een klant die eerst een vraag stelt).

Ambitie

In relatief korte tijd zijn wij uitgegroeid tot een slimme, vernieuwende voorloper in (geautomatiseerde) conversational oplossingen. Wij bouwen door en weten dagelijks traditionele ergernissen om te zetten in geweldige klantbelevingen. Wij hebben inmiddels een bewezen track record in vele sectoren.  

Maar onze ambities gaan verder! Abbi blijft op hoog tempo haar webplatform doorontwikkelen. Daarnaast zijn we continu bezig om Abbi zowel in Nederland als daarbuiten verder op te schalen.

Ik wil meer weten

Marco Wolters

CEO / Founder

Ine Polak

Client solutions manager

Koen Tuerlings

Product manager

Zita van Ekeren

Projectleider

Emma van Berkel

Projectleider & Community Manager

Birgit Bergsma

Projectleider

Jan-Marten de Boer

Senior Developer

Martijn Huisman

Manager Operations & Platformdevelopment