Wij zijn Abbi!

Hoe is Abbi ontstaan?

Abbi staat voor Automated Behavioral Business Intelligence en is bedacht en ontwikkeld door Marco Wolters vanuit de overtuiging dat succesvolle organisaties continu in dialoog zijn met hun publiek. Deze overtuiging wordt gevoed door verbazing. Verbazing over het feit dat deze dialoog vaak onpersoonlijk, saai en irrelevant is, waardoor de bereidheid om in gesprek te gaan afneemt, waar deze juist zou moeten toenemen. Om tot effectieve vernieuwing van onderzoeks- en marketing activatie oplossingen te komen, is een sterke innovatieve tech partner cruciaal. Daarom hebben Marco en CM.com in 2018 de krachten gebundeld en is Abbi opgericht. Marco en CM.com zijn verbonden door 20 jaar ervaring in marktonderzoek, mobile conversational technology en ondernemerschap. 

Al snel werd Abbi succesvol door de ‘mens’ achter de respondent centraal te stellen en frustraties weg te nemen die repons, kwaliteit van de data en conversie in de weg staan. Concreet betekent dit dat Abbi zichzelf continu een spiegel voor houdt om traditionele ergernissen om te zetten in een geweldige klantbeleving. 

Abbi ontwikkelt zich continu door vanuit klantvraag en marktontwikkelingen, echter alijd in functie van onze missie om organisaties te helpen om met creatieve inzet van slimme mobiele technologie de binding met hun doelgroep te versterken. Dit heeft ertoe geleid dat in 2021 met Situs Capital een nieuwe strategisch investeerder aan boord is gekomen met kennis en een breed netwerk in de klantcontactsector. 

De combinatie van markt- en sectorkennis, een betrokken super klantgericht team en een sterke tech partner maakt van Abbi een slimme, vernieuwende voorloper in (geautomatiseerde) conversational oplossingen voor drie samenhangende domeinen: onderzoek, marketing activatie en klantenservice. 

Ik ben: Interactief Persoonlijk relevant door slimme data integratie In the moment Mobile first Snel Actiegericht Makkelijk te koppelen met IT systemen

Marco Wolters

CEO / Founder

Ine Polak

Client solutions manager

Koen Tuerlings

Product manager

Moniek de Graaf

Projectleider

Zita van Ekeren

Projectleider

Kyryll Maesh

Senior webdeveloper

Jeremy van Vliet

Business Consultant

Ingrid van den Bogert

Manager Marketing & Communicatie

Kom je bij mij werken?