Onze werkwijze is de sleutel tot succes

Wij maken automatisch klantcontacten tot geweldige persoonlijke klantbelevingen. In 2022 werden wij door onze klanten beoordeeld met een 8.7!

Abbi biedt professional services vanuit haar eigen webplatform

Technologie moet eenvoudig toepasbaar zijn en in functie staan van jouw doelen. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door twee belangrijke drijvers:

  • Het Abbi team. Wij zijn slimme, creatieve en betrokken conversation designers, webdevelopers, onderzoekers en marketing- en klantcontactspecialisten. De combinatie van deze expertises is de sleutel om tot fantastische ‘conversational' gebruikerservaringen te komen. Je hebt bij ons geen technische kennis nodig om onze technologie te gebruiken. Wij richten de chats in goed overleg voor je in. Wij hechten veel belang aan goed persoonlijk contact met de klant om prefecte chats te ontwikkelen. In ons klanttevredenheidsonderzoek in december 2022 gaven onze klanten ons maar liefst een 8.7!
  • Ons zelfontwikkelde ‘conversational’ webplatform. Het platform is in eigen beheer en continu in ontwikkeling. Waar nodig vinden slimme data- en/of systeemintegraties plaats. Denk daarbij aan CRM/ERP of een customer data platform, maar ook aan integratie van iDEAL betaaloplossingen, ticketingoplossingen en SMS-activatie.
Neem contact op voor de mogelijkheden

Deze klanten gingen jou voor

De Abbi werkwijze in het kort

De Abbi werkwijze in het kort

Ultieme klantervaringen in 4 stappen

Onze chat dialogen gaan verder dan enkel het persoonlijke chat gesprek. Het is een totaalbeleving. In 4 heldere stappen ontwikkelen wij ultieme klantervaringen die leiden tot hogere klanttevredenheid tegen lagere kosten. Meer weten? Neem contact op!

Start vandaag het gesprek met jouw klanten

Lees meer over onze diverse toepassingen:

Welke dialogen zijn voor jouw organisatie van toepassing? 

Bespreek de mogelijkheden