Abbi verbindt

Veel organisaties ervaren versplintering van hun klantcontact over steeds meer kanalen, contactopties, systemen en afdelingen. Marketing, verkoop en service werken te vaak langs elkaar heen in het aangaan, onderhouden en benutten van klantcontacten. Research oplossingen halen klantinzichten binnen, maar er wordt nauwelijks direct op geacteerd. Abbi pakt dit probleem bij de kern aan, door in ieder klantcontact gebruik te maken van de slimme verbinding van data uit onderliggende systemen om een persoonlijke interactie met de klant te voeden. Waar traditionele chatbots vaak niet verder komen dan het achterhalen van een probleem om klanten vervolgens door te verwijzen naar andere kanalen, biedt Abbi door goed te luisteren direct de oplossing en daarmee een geweldige persoonlijke klantbeleving!

Abbi biedt professional services vanuit haar eigen webplatform

Het Abbi team biedt slimme, creatieve en vernieuwende oplossingen vanuit zelf ontwikkelde ‘conversational’ technologie.

Het Abbi webchatplatform is continu in eigen beheer in ontwikkeling, waarbij waar nodig slimme data- en/of systeemintegraties plaatsvinden. Denk daarbij aan CRM/ERP of een customer data platform, maar ook aan integratie van iDEAL betaaloplossingen, ticketingoplossingen en SMS-activatie. 

Technologie is maar één van de twee drijvers achter Abbi. De tweede en veel meer zichtbare is het Abbi team, dat bestaat uit een mix van slimme, creatieve en betrokken onderzoekers, (online) marketing- en klantcontactspecialisten en webdevelopers. 

Abbi gelooft erin dat technologie eenvoudig toepasbaar moet zijn en in fuctie moet staan van jouw doelen. Daarom staat het Abbi team voor je klaar om de dienstverlening vanuit het eigen platform optimaal af te stemmen op jouw wensen!