Onze werkwijze is de sleutel tot succes

Wij maken klantcontacten tot geweldige persoonlijke klantbelevingen.  

Abbi biedt professional services vanuit haar eigen webplatform

Wij geloven dat technologie eenvoudig toepasbaar moet zijn en in functie moet staan van jouw doelen. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door twee belangrijke drijvers:

  • Ons zelfontwikkelde ‘conversational’ webplatform. Het platform is in eigen beheer en continu in ontwikkeling. Waar nodig vinden slimme data- en/of systeemintegraties plaats. Denk daarbij aan CRM/ERP of een customer data platform, maar ook aan integratie van iDEAL betaaloplossingen, ticketingoplossingen en SMS-activatie.
  • Het Abbi team. Wij zijn een mix van slimme, creatieve en betrokken conversation designers, webdevelopers, onderzoekers en (online) marketing- en klantcontactspecialisten. Deze brede expertise is een belangrijke sleutel om tot succesvolle digitale gebruikerservaringen te komen. Wij ontwikkelen volledige chat dialogen op maat voor jou. Je hebt dus geen technische kennis nodig om onze technologie te gebruiken. Uiteraard stemmen wij optimaal af op jouw wensen!
Neem contact met me op

De Abbi werkwijze in het kort

De Abbi werkwijze in het kort

Ultieme klantervaringen in 4 stappen

Onze chat dialogen gaan verder dan enkel het persoonlijke chat gesprek. Het is een totaalbeleving. In 4 heldere stappen ontwikkelen wij ultieme klantervaringen die leiden tot hogere klanttevredenheid en tegen lagere kosten. Meer weten? Neem contact op!