Onze werkwijze is de sleutel tot succes

Wij maken automatisch klantcontact tot geweldige persoonlijke klantbelevingen. In 2023 werden wij door onze klanten beoordeeld met een 8.6!

Ultieme klantervaringen in 4 stappen

Klantdoelen bepalen

  • Onze chat dialogen gaan verder dan enkel het persoonlijke chat gesprek. Het is een totaalbeleving. Wij dagen jou uit om maximaal rendement uit chatdialogen te halen

Chat creatie

  • Wij gaan aan de slag voor jou. Wij ontwikkelen chats die leiden tot ultieme klantervaringen en hogere klanttevredenheid. Jij hebt geen technische kennis nodig

Chat and enjoy

  • We activeren de chat en monitoren de respons. Je ontvangt van ons overzichtelijke rapportages in digitale dashboards

Evaluatie & feedback

  • We evalueren en optimaliseren de chat op basis van learnings uit data-analyse

Deze klanten gingen jou voor

Abbi biedt professional services vanuit haar eigen webplatform

Technologie moet eenvoudig toepasbaar zijn en in functie staan van jouw doelen. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door twee belangrijke drijvers:

  • Het Abbi team. Wij zijn slimme, creatieve en betrokken conversation designers, webdevelopers, onderzoekers en marketing- en klantcontactspecialisten. De combinatie van deze expertises is de sleutel om tot fantastische ‘conversational' gebruikerservaringen te komen. Als klant heb je bij ons geen technische kennis nodig om onze technologie te gebruiken. Wij richten de chats in goed overleg voor je in. Wij hechten veel belang aan goed persoonlijk contact met de klant om prefecte chats te ontwikkelen. In ons klanttevredenheidsonderzoek in december 2022 gaven onze klanten ons maar liefst een 8.7!
  • Ons zelfontwikkelde ‘conversational’ webplatform. Het platform is in eigen beheer en continu in ontwikkeling. Waar nodig vinden slimme data- en/of systeemintegraties plaats. Denk daarbij aan CRM/ERP of een customer data platform, maar ook aan integratie van iDEAL betaaloplossingen, ticketingoplossingen en SMS-activatie.
Neem contact op voor de mogelijkheden

Jouw klantgegevens zijn veilig bij ons

  • Abbi ziet informatiebeveiliging als een continu proces dat vraagt om aandacht en betrokkenheid van iedereen binnen het bedrijf
  • Abbi werkt volgens de ISO 27001 richtlijnen, een kwaliteitsmanagementnorm die gericht is op de beveiliging van informatie en data

Abbi minimaliseert de kwetsbaarheid van persoonsgegevens door een datasecurity by design benadering te hanteren. We kijken heel goed naar welke gegevens we daadwerkelijk nodig hebben. Alleen deze slaan we op. 

Bij automatische chats worden persoonsgegevens enkel uit klantsystemen ‘geleend' en na gebruik direct verwijderd. Hierdoor kan niemand de gegevens naar klanten herleiden en zijn deze volledig geanonimiseerd. 

Lees hoe Abbi persoonsgegevens beschermt

Start vandaag het gesprek met jouw klanten

Lees meer over onze diverse toepassingen:

Welke dialogen zijn voor jouw organisatie van toepassing? 

Bespreek de mogelijkheden