Ontmoet mijn vrienden

Abbi werkt samen met innovatieve partners waar wij een klik mee hebben en die goed passen bij onze missie om organisaties te helpen de binding met hun publiek te versterken. Wij stellen hen graag aan je voor.

Mobile Marketing, Communication & Payments platform
CM.com is niet voor niets mede-oprichter van Abbi. Voor de meest waardevolle mobiele dialogen en daardoor de beste en meest persoonlijke klantbeleving maakt de Abbi chatbot gebruik van vrijwel alle CM-producten, zoals SMS activatie, betaal- en ticketingoplossingen, …. Als partner van CM.com biedt het Abbi team daarmee de beste en meest vernieuwende conversational research en marketingoplossingen voor haar klanten.
Jeroen van Glabbeek
Klantgericht maatschappelijk ondernemen met hart, hoofd en handen
H3ROES brengt beleid in beweging, dat is waar de Abbi oplossing en aanpak ons in steunt. Samen creëren wij verandering die nodig is om organisaties echt klantgerichter te maken. H3ROES staat voor Hoofd, Hart en Handen en die benadering vinden wij ook bij Abbi terug. Abbi is voor ons slimme technologie (Hoofd), klantgerichtheid in het DNA (Hart) en actiegerichtheid (Handen).
Ronald Provoost
Innovatieve oplossingen voor complexe maatschappelijke vraagstukken
Abbi helpt ons om een duurzame relatie met onze doelgroepen aan te gaan. Samen geven we zo steviger vorm aan maatschappelijk relevante netwerken. Het past juist zo goed bij ons en bij onze doelgroepen, omdat het een middel is om in co-creatie aan maatschappelijke verandering te werken.
Femke Pluymert
Digitale ondersteuning van zorgprofessionals
Abbi zet een verfrissende nieuwe norm voor het in contact staan met je achterban, in ons geval verzorgenden en verpleegkundigen.
Matthias van Alphen
DevOps oplossingen en maatwerk managed cloud diensten
Vanuit Cloudbear zien wij Abbi als een perfecte partner vanwege de korte lijntjes en hun aanwezige expertise-mix op het gebied van productontwikkeling, marketing en development. Zo bundelen we onze krachten om een schaalbaar platform neer te zetten waar campagnes van alle groottes op gedraaid kunnen worden.
Wouter van Os
Integrate your telephony platform and your CRM system
Loyally ontwikkelt integraties voor klantcontact wereldwijd in de vorm van passend maatwerk en producten. Wij combineren de sterke punten van verschillende soorten klantcontact- en datasystemen, zodat klantinformatie gericht, makkelijk en snel beschikbaar is. Loyally heeft, net als Abbi, de visie om klantcontact zo effectief en aangenaam mogelijk te maken, zowel voor gebruikers als voor klanten.
Jan Smulders