Word onze inspirerende Client Solution & Sales Consultant

Bij Abbi hebben we een uitdagende kans voor een gedreven, proactieve en klantgerichte Client Solution & Sales Consultant die wil bijdragen aan onze missie om klantrelaties naar nieuwe hoogten te tillen. Als jij gepassioneerd bent voor het creëren van waardevolle duurzame klantrelaties en het leveren van innovatieve oplossingen, dan ben jij degene die we zoeken.

Jouw avontuur bij Abbi:

Als Client Solution & Sales Consultant speel jij een sleutelrol in het realiseren van onze groeidoelstellingen. Je bent niet zomaar een verkoper; je bent een ondernemende strategische partner voor onze klanten en prospects. Jouw dagen zijn gevuld met het smeden van slimme digitale conversational oplossingen op het gebied van klantonderzoek, klantfeedback, marketing en customer journeys. Daarmee help je onze klanten met het meten, verbeteren en automatiseren van hun klantinteracties.

Wat jouw rol omvat: 

 • Relaties bouwen: Je hebt een natuurlijke flair voor het openen van deuren bij nieuwe klanten en het verdiepen van relaties met bestaande klanten. Jouw ondernemende instelling brengt jou in gesprek met klanten, waarbij je samen de beste oplossingen uitstippelt.
 • Strategisch adviseren: Je weet als geen ander klantbehoeften te ontrafelen en te vertalen naar maatwerk Abbi-oplossingen. Met overtuigingskracht en geloofwaardigheid sta je klaar om klanten te verrassen en te verleiden met de meest innovatieve suggesties.
 • Deal maker: Jij bent in control als het aankomt op het sluiten van deals. Voorstellen schrijven, offertes opstellen en overeenkomsten afsluiten zijn voor jou gesneden koek. Je zorgt ervoor dat win-win situaties de norm zijn.
 • Gids in innovatie: Samen met onze Projectleiders, Conversation Designers en Community Managers geef je sturing aan het begin en de oplevering van oplossingen. Je bent een bruggenbouwer tussen klantwensen en technologische mogelijkheden.

Jouw profiel:

 • Jouw expertise: Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een vergelijkbare commerciële functie en je hebt bij voorkeur al een relevant netwerk opgebouwd. Kennis van onderzoek, CX en/of online marketing is jouw gereedschap. Je hebt een HBO of WO diploma op zak.
 • Commercieel talent: Overtuigingskracht en een scherp klantgericht inzicht maken van jou een meester in het verrassen en verleiden van prospects. Je creëert kansen en schakelt snel met de juiste argumenten.
 • Resultaatgedreven: Je bent gewend om te werken met targets en hebt een ondernemende drive om je eigen business te genereren.

Als jij jezelf daarnaast ziet als een commerciële pionier, dan pas jij perfect in ons team. 

Over Abbi:
Bij Abbi vinden we dat werk niet alleen een plek is om naartoe te gaan, maar een avontuur dat je samen met gelijkgestemden beleeft. Wij zijn een jong toegewijd team van gepassioneerde professionals die elke dag streven naar groei, klantgerichtheid en de beste versie van onszelf. Als jij jezelf herkent in deze visie, dan is dit waar je thuishoort. Onze organisatie is plat, gebouwd op onderling vertrouwen, waarbij iedereen in een informele setting het verschil kan maken.

Wat je van ons mag verwachten:

 • Een hecht team van topprofessionals: Hier ben je omringd door mensen die gedreven zijn om te excelleren. We werken samen, dagen elkaar uit en inspireren elkaar om steeds beter te worden.
 • Een uitdagende rol: Stap in een wereld vol kansen en groei, met een functie die jou uitdaagt en voldoening geeft. In 32 of 40 uur per week kan je jouw de impact maken!
 • Jouw initiatief telt: Abbi is een plek waar jouw ideeën tot leven komen. We vertrouwen op jouw inzichten en geven je de ruimte om ze te ontwikkelen en uit te voeren.
 • Teamspirit: Je wordt onderdeel van een team dat bruist van enthousiasme en betrokkenheid. Samen gaan we voor goud en vieren we successen.
 • Een inspirerende werkplek: De Triple O Campus in Breda, een plek waar creativiteit en innovatie elkaar ontmoeten.
 • Beloningen die ertoe doen: Naast een marktconform salaris, bieden we een bonusregeling en voorzien we je van de tools die je nodig hebt, inclusief een laptop/mobiel van de zaak.
 • Zorg voor jou: Jouw toekomst is belangrijk, daarom dragen we bij aan je pensioenpremie. Bij Abbi geloven we in het belang van welzijn. Geniet van dagelijks vers fruit, smakelijke lunches en regelmatige teamuitjes. En ja, flexibel werken, ook vanuit huis, is bij ons vanzelfsprekend.
 • Inspirerende connecties: Je zit aan tafel bij inspirerende profit en non-profit organisaties. Jouw stem wordt gehoord.

Laat van je horen!
Ben jij klaar om met behulp van slimme persoonlijke digitale dialogen klanten te helpen met het verbeteren en automatiseren van hun hun klantinteracties? Heb je de ondernemende geest en het inzicht dat Abbi zoekt? Laat dan nu van je horen! We willen graag weten wie je bent en waarom je past bij Abbi. Bouw samen met ons aan de toekomst!

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je CV en motivatie naar: info@abbi-insights.com  Hier lees je meer over Abbi: https://www.abbi-insights.com/ 
Heb je vragen over de functie of organisatie, neem dan contact op met Marco Wolters (+31 (0)6 29 53 84 28).