Ben jij die gedreven webdeveloper (frontend en/of backend)?

Wil jij met ons enthousiaste team meebouwen aan een perfect werkende chatbot? Kom werken bij die leuke snelgroeier uit Breda! 😊

Wie jij bent en waar je goed in bent

Je houdt van vrijheid in je werk en initiatief nemen. En natuurlijk is het programmeren van software jouw passie. Je bent leergierig en bevlogen en vindt het leuk om onze webapplicatie door te ontwikkelen tot een data gedreven geautomatiseerde oplossing voor onderzoek, klantactivatie en klantenservicedialogen.

Jij bent in staat om de informatie vanuit klantbehoeftes (die je van je collega’s van Abbi ontvangt) technisch door te vertalen naar de juiste development specs. Je werkt hierbij volgens een SCRUM Agile methode.

Je hebt een HBO/WO werk- of denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding (Technische) Informatica. Jij bent graag bij op software gebied en je volgt de laatste tech-ontwikkelingen op de voet. Het past jou dan ook goed dat de Abbi chatbot continu verder wordt ontwikkeld en steeds slimmer wordt.

================================================================================

Tech stack:

Backend:

PHP (symfony 5.0), MariaDB cluster, Redis, Serverless, Minio/S3 object-storage

Front-end:

Typescript (Vue 2+), npm, axios, vuex, vue-router, single page application (SPA), JIRA

=================================================================================

Wat Abbi jou allemaal biedt  

  • Een superleuke job bij een snelgroeiend en innovatief bedrijf dat klanten helpt met vernieuwende onderzoeksdiensten, marketing activatie en klantenservice oplossingen;
  • Je werkt in een klein team, waar je inbreng groot is en jouw werk direct zichtbaar;
  • Een informele team setting waarin je je eigen verantwoordelijkheid pakt;
  • Een platte organisatie waarin op basis van onderling vertrouwen wordt gewerkt door een gedreven enthousiast team;
  • Abbi is gehuisvest op TripleO campus in Breda, samen met andere, kennisintensieve bedrijven in innovatieve (top)sectoren;
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met veel ruimte voor jouw initiatieven en ideeën;
  • Uitstekende salaris en arbeidsvoorwaarden;
  • Dagelijks vers fruit en een lekkere lunch;
  • Gezellige teamuitjes;
  • En…uiteraard… de mogelijkheid om (deels) thuis te werken, je tijd flexibel in te delen.

Abbi Insights, Breda (NL) - Be Conversational

Wij bouwen aan geautomatiseerde chatoplossingen voor perfecte dialogen met klanten. Dit doen we door heel gericht en persoonlijk chatgesprekken te voeren, waarbij feedback direct wordt omgezet in actie. Zo kan Abbi in één onafgebroken chat klantwensen oplossen, maar ook bestellingen en betalingen initiëren en afronden. De perfecte oplossing voor onderzoek, klantactivatie en klantenservices. Wij bieden deze slimme, creatieve en vernieuwende oplossingen vanuit zelf ontwikkelde ‘conversational' technologie.

Laat je gegevens bij ons achter!  

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je CV en motivatie naar: info@abbi-insights.com. Meer informatie over Abbi Insights. Heb je vragen over de functie of organisatie, neem dan contact op met Marco Wolters (+31 (0)6 29 53 84 28).

Tot gauw!