Hoe kies ik een goede Nederlandse chatbot?

Een Nederlandse chatbot die ál haar gesprekken succesvol afhandelt. Klinkt goed, toch? De chatbot van Abbi kan het. Bij het kiezen van een Nederlandse chatbot, is het goed om te weten waarvoor je de chatbot precies wilt inzetten. 

Eén Nederlandse chatbot voor klantenservice, klantonderzoek en marketing doeleinden

Veel mensen kennen chatbots op websites voor het beantwoorden van klantvragen. Chatbot Abbi kan veel meer dan dat! Een chatdialoog kan ook waarde toevoegen op andere momenten van klantcommunicatie. Met Abbi ga je écht in gesprek met klanten, maar ook met medewerkers en leads, op verschillende momenten van de customer journey. Waar kan Abbi jou mee helpen?

Onze chatbot biedt de volgende oplossingen

Klantfeedback verzamelen en opvolgen

 • Klantfeedback in het moment
 • Hoge responses met persoonlijke feedbackdialogen
 • Real time inzichten in klanttevredenheid
 • Klantreacties direct opvolgen

Succesvolle leadwerving

 • Laagdrempelige tool om leads te werven, activeren en converteren
 • Vertel jouw verhaal op impactvolle wijze
 • Direct aanzetten tot actie

Verrijken van klantgegevens

 • Verzamel opt-ins voor vervolgcommunicatie
 • Leer jouw achterban beter kennen voor effectievere communicatie

Klantonderzoek en snelle peilingen

 • Hogere responscijfers en betere datakwaliteit dan traditionele klantonderzoeken
 • Leer klantbehoeftes beter kennen
 • Snel anticiperen met  real time inzichten

First Time Right automatische klantgesprekken

 • Eerste chatbot die ál haar gesprekken succesvol afhandelt.
 • Verlaag de druk op jouw klantenservice en bespaar kosten
 • Geef klanttevredenheid een boost

Een Nederlandse chatbot die niet vastloopt

Abbi biedt een perfect sprekende Nederlandstalige chatbot die nooit vastloopt. Onze Nederlandse chatbot werkt namelijk met vaste patronen: we bepalen vooraf het exacte doel van de dialoog en onze chatbot werkt naar dit doel toe. Onze Nederlandse chatbot is bovendien data driven, wat inhoudt dat alle dialogen persoonlijk en afgestemd zijn op de behoeften van de ontvanger, omdat de chatbot alle bekende klantdata opnieuw gebruikt in het gesprek. We weten precies wat de klant wil waardoor de chatbot zorgt voor spontane gesprekken met een snelle oplossing. Irritaties bij de gebruiker - iets wat we vaker zien bij de meer gangbare chatbots - worden hierdoor voorkomen. Alle informatie die ontstaat in het klantproces wordt direct opgeslagen in jouw CRM. Kies voor een Nederlandse chatbot die alle klantvragen 100% afhandelt en ga beter, sneller en slimmer in gesprek!

Ik wil meer info over de Nederlandse chatbot

Onze Nederlandse chatbot wordt succesvol ingezet bij onder andere

Wat maakt de Abbi chatbot uniek?

First Time Right

Specifieke klantvragen worden in één chatsessie succesvol afgehandeld. Dit zorgt voor tevreden klanten en minder druk op klantenservices.

Superpersoonlijk

De chatbot gebruikt beschikbare data uit het CRM én de chat als input voor persoonlijke chatdialogen. Daarnaast zorgen Conversation Designers voor menselijk gescripte chats.

Dataverrijkend

Data uit de chat wordt direct teruggestuurd naar CRM/ERP klantsystemen waardoor klantdata real-time wordt verrijkt. 

Proactief

Onze Nederlandse chatbot kan proactief contact zoeken met klanten en oplossingen aanbieden, bijvoorbeeld bij het signaleren van een uitzonderlijk hoge telefoonrekening of bij het aflopen van een abonnement.

Een Nederlandse chatbot die de klantervaringen meet en verbetert

Abbi is ervan overtuigd dat dialogen bij veel organisaties beter én slimmer kunnen. Het automatisch afhandelen van klantvragen bespaart niet alleen tijd voor medewerkers, de conversatie moet ook waarde toevoegen voor zowel de zender als de ontvanger!

Als je klanttevredenheid meet, waarom zou je dan niet direct de feedback opvolgen? Of als je een klant bedankt, waarom niet meteen een dialoog opstarten en zo je merk versterken? Abbi heeft de chatbot software en experts in huis die altijd een stapje verder denken. 
 

Ja, geef mij meer informatie!

Voorbeelden van Abbi’s chatbot toepassingen

Wat voor dialogen zijn voor jouw organisatie van toepassing? En welke gesprekken kan jij mogelijk automatiseren met een chatbot? Denk aan:

Benieuwd hoe Abbi werkt, en of dit voor jou interessant is? Of voor welke organisaties Abbi actief is en van welke oplossingen zij gebruik maken? 

Laat ons contact met je opnemen!

Proactieve Nederlandse chatbot die de klantenservice direct ontlast

Onze Nederlandse chatbot kan zelfs proactief het gesprek aangaan met klanten, bijvoorbeeld bij het aflopen van een abonnement. Een proactieve chatsessie met de klant wordt opgestart waarin (bijvoorbeeld) het abonnement direct kan worden verlengd. De klant wordt geïnformeerd en kan direct de gewenste betaalmogelijkheid kiezen. De Nederlandse chatbot gebruikt hierbij de beschikbare data uit het CRM/ERP systeem. In één chatsessie wordt dit door de chatbot afgehandeld, wat een optimale klantbeleving garandeert en klantvragen richting het callcenter voorkómt. Nieuw verkregen data uit de chat wordt real-time geüpload in het CRM/ERP systeem, waarna de actie wordt afgerond.

Ja, ik wil meer weten!