Klantdata verzamelen en verrijken

Leer jouw klanten écht kennen en weet doeltreffender met hen te communiceren

Wat is klantdata verrijken?

Het verrijken van klantdata ofwel profielverrijking is het verzamelen en opslaan van aanvullende klantinformatie in jouw database. Het continu verrijken van klantdata is onmisbaar voor een datagedreven organisatie.  

Ja! Ik wil mijn klantdata verrijken

Abbi's automatische chats om data te verrijken

Wij verrijken de data van jouw (potentiële) klanten met laagdrempelige en aansprekende chats. Wij maken een slimme koppeling met jouw database waardoor je klanten op persoonlijke wijze kunt benaderen. Bovendien verrijk je alléén de ontbrekende klantdata. Hierdoor ben je relevant en houd je klantrespondenten geboeid. De klantdata die we verzamelen wordt real time en zonder vertraging opgeslagen in jouw database. Zo start je direct de vervolgconversatie!   
 

Wat levert het verrijken van klantdata jou op?

Hoe completer jouw klantdata, hoe beter jouw boodschap aansluit bij de hoge verwachtingen van de klant. Zo kun je betere dienstverlening bieden, doeltreffender communiceren, maar ook de klantbinding versterken. Klanten verwachten nu eenmaal hyperpersoonlijke boodschappen, anders haakt men af. 

De Abbi chats haken aan op relevante touchpoints in jouw customer journey. Denk aan een automatische chatflow op de landingspage na een online donatie aan een Goed Doel. Dit biedt kansen om een meer structurele relatie met jouw klant of donateur op te bouwen door opt-ins voor vervolgcommunicatie uit te vragen. Tegelijkertijd kom je meer te weten over bijvoorbeeld geef- en koopmotieven, achtergronden en voorkeuren, waardoor je de vervolgcommunicatie (nog) effectiever kunt inzetten.  
 

Ik wil mijn klantdata verrijken!

Klantdata verrijken met Abbi: de voordelen

  • Je hebt geen technische kennis nodig om automatisch klantdata te verrijken. Wij richten de chats in goed overleg voor je in. Onze jarenlange conversational en technische expertise helpen jou om aantrekkelijke dialogen te voeren
  • Laagdrempelige chats om jouw klant beter te leren kennen
  • Door slimme koppelingen met jouw database kun je jouw doelgroep persoonlijk aanspreken en vraag je enkel ontbrekende klantdata uit
  • Wij verrijken jouw database real time en zonder vertraging
  • Volledig in de look & feel van jouw organisatie
  • Snel: binnen 48 uur live!
Ik wil een vrijblijvende demo over klantdata verrijken

Zij gingen jou voor in het verrijken van hun klantdata

'Be conversational' in het automatisch verrijken van klantprofielen

Wil jij meer weten over jouw klanten, doeltreffender met hen communiceren en de klantbinding versterken?

Neem contact op voor profielverrijking

Klantdata verrijken in de praktijk

Overige oplossingen naast klantdata verrijken

Hieronder vind je de oplossingen die wij bieden naast het verrijken van jouw database:

Welke dialogen zijn voor jouw organisatie van toepassing? 

Bespreek de mogelijkheden