Inspiratiemiddag: de rol van mobiele technologie in het studiekeuzeproces van aankomende studenten

14-11-2022 12:58

Houd jij je bezig met de werving en instroom van studenten? En kun jij aankomende studenten lastig bereiken tijdens hun studiekeuzeproces? Mobiele technologie kan jou helpen om hen te boeien en binden in dit proces. Meld je kosteloos aan voor de inspiratiesessie en laat je inspireren door branchegenoten.

Voor hogescholen en universiteiten is het steeds belangrijker om studiekiezers in een vroegtijdig stadium te betrekken bij de school en de opleiding. Zo kunnen zij persoonlijk en relevant met studiekiezers communiceren. Dat mobiele technologie bij de nieuwe generatie studiekiezers een cruciale rol speelt, is duidelijk. Maar hoe zet je mobiele technologie optimaal in om nieuwe studenten in het gehele studiekeuzeproces te boeien en uiteindelijk te binden?

Abbi organiseert de inspiratiesessie op verzoek van meerdere hogescholen in Nederland met als doel: leren van elkaar, 'best practices' delen en inspiratie opdoen. Wij nodigen andere scholen en universiteiten van harte uit om aan te sluiten.

Praktische details  

Wanneer:                Dinsdag 17 januari 2023

Tijd:                         14.30-17.00 uur (inloop vanaf 14.00)

Locatie:                   Abbi, AV Huis, Reduitlaan 27 in Breda

Het programma

Het programma wordt op dit moment samengesteld. Vanuit hogescholen en andere sectoren worden relevante en inspirerende cases en ‘best practices' gedeeld. Hierbij is voldoende ruimte voor discussie en interactie. Uiterlijk een week voorafgaand aan de middag wordt het volledige programma naar je toegestuurd.  

Hoe kun je deelnemen?  

Je kunt je via deze link kosteloos aanmelden voor deze middag.

Voorwaarde voor deelname is dat je werkzaam bent in het onderwijs en je bezighoudt met de werving en instroom van studenten.

Het aantal deelnameplaatsen is beperkt.