Inspiratiemiddag 28 september: 5 jaar meten én verbeteren van klantervaringen

06-06-2023 13:59

Abbi bestaat 5 jaar en dit vieren we graag met jou! Ervaar toffe sprekers en een feestelijke sfeer tijdens onze inspiratiemiddag. Ontdek nieuwe mogelijkheden in het meten en verbeteren van klantbelevingen, leer van vooruitstrevende organisaties en optimaliseer jouw klantgerichte aanpak. Meld je snel aan, want vol = vol!

Het belooft een feestelijke middag te worden waarin we terugblikken op 5 jaar meten en verbeteren van klantervaringen. Met een programma vol interessante sprekers, praktijkcases en een gezellige borrel ga je gegarandeerd met een bak inspiratie naar huis om nóg klantgerichter te worden met de inzet van slimme ‘conversational’ oplossingen.  

Meld je aan via deze link

Let op: het aantal plaatsen is beperkt. 

Persoonlijke communicatie met de juiste boodschap, op het juiste moment én via het juiste kanaal is de sleutel tot succes in het meten en verbeteren van klantbelevingen. De extra inzet van medewerkers om klanten persoonlijk te benaderen is helaas kostbaar. Maar wist je dat automatische digitale chatdialogen zich uitstekend lenen om persoonlijke en relevante gesprekken met klanten te voeren én medewerkers te ontlasten?  

Benut jij alle mogelijkheden om klantbehoeften effectief te meten en digitale klantbelevingen te optimaliseren? Abbi laat je zien en beleven hoe je met de inzet van slimme digitale 'conversational' oplossingen ook jouw organisatie klantgerichter kunt maken:

  • door continu in dialoog te zijn met jouw doelgroep en niet alleen te luisteren, maar ook direct persoonlijke oplossingen te bieden;
  • door persoonlijke automatische klantgesprekken in te zetten om jouw dienstverlening te verbeteren;
  • door de belangrijkste 'must do's' voor succesvolle digitale klantbelevingen zelf te ervaren.

Meld je hier aan om jouw deelname veilig te stellen

Praktische gegevens

  • Datum: donderdag 28 september 2023
  • Tijd: 13.30 tot ca. 17.00 uur + borrel (inloop vanaf 13.00).
  • Locatie: Breda.

Deze inspiratiemiddag is speciaal bedoeld voor professionals die verantwoordelijk zijn voor het verbeteren van klantervaringen binnen hun organisatie. Deelname is uitsluitend op uitnodiging. Wees er snel bij, want vol = vol.