Abbi Insights introduceert met nieuwe investeerder een unieke oplossing voor klantenservices

21-06-2022 13:35

Mobiele chat- en technologiebedrijf Abbi Insights uit Breda heeft recent Situs Capital als nieuwe investeerder verwelkomd. Situs Capital beschikt over veel kennis en ervaring in de klantenservice branche. Door deze stap kan Abbi een unieke chat oplossing voor deze branche introduceren.

Abbi Insights oprichter en CEO Marco Wolters noemt het aantrekken van Situs Capital "een enorme kans voor verdere groei". Situs Capital beschikt over veel specifieke kennis uit de klantenservice branche. "De kennis zal - samen met het groeigeld - onder meer ingezet worden om ons chat platform versneld door te ontwikkelen. Daarnaast is Abbi met het nieuwe groeigeld in staat om meer mensen in te huren. Dit stelt ons in staat om een unieke chat oplossing in de klantenservice branche te introduceren".

Unieke oplossing

Martijn Huisman van Situs Capital ziet veel kansen voor het nog relatief jonge bedrijf uit Breda: “Het is een enorme opgave om in de huidige krappe arbeidsmarkt de beste klantenservice te leveren tegen beheersbare kosten. Veel van de huidige Artificial Intelligence chatbots richten zich enkel op het identificeren van het probleem van de klant. Dit leidt vaak tot frustratie bij klanten, omdat de chatbot het vaak niet begrijpt en vervolgens de klant verkeerd doorstuurt. Chatbot Abbi richt zich juist op het oplossen van klantproblemen. Abbi kan veel contactmomenten daadwerkelijk automatiseren en in één keer goed afhandelen. Het liefst door proactief de klant te benaderen. Hiermee wordt een optimale klantbeleving gegarandeerd. De klant kan bijvoorbeeld afspraken maken en bestellingen en betalingen initiëren en afronden. De oplossing is daarmee uniek in de klantenservice wereld".

Over Abbi Insights

Abbi Insights is in 2018 opgericht in Breda en helpt organisaties om met haar zelf ontwikkelde chatbot op een eigentijdse, slimme manier het gesprek aan te gaan met hun doelgroep. De Abbi chatbot heeft een inmiddels bewezen track record in het genereren van succesvolle klantbelevingen en hogere conversies voor haar klanten. Tot de klantenkring behoren onder andere ministeries, brancheverenigingen, 'public utility' organisaties, zorginstellingen, retailbedrijven, gemeenten, goede doelen, hogescholen en universiteiten.

Over Situs Capital

Situs Capital investeert in start-up en scale-up organisaties door het inbrengen van zowel kapitaal, kennis en haar zakelijke netwerk.

 

Neem voor meer informatie contact op met

Ingrid van den Bogert

Manager Marketing & Communicatie

Abbi Insights

Ingrid.vandenbogert@abbi-insights.com

06 - 416 4 88 22