Abbi boeit, betrekt en bindt

In een wereld waarin we als consument worden overladen met prikkels is het voor organisaties steeds lastiger om op te vallen. Een creatieve boodschap alleen is daarin al lang niet meer voldoende. Om de hedendaagse en veeleisende consument in beweging te krijgen, moet alles kloppen. Persoonlijke communicatie met de juiste boodschap, op het juiste moment én via het juiste kanaal bepaalt daarin het succes.

Abbi helpt je met het opzetten en lanceren van vernieuwende conversationele chatcampagnes, waarmee je écht de dialoog aangaat met jouw doelgroep. Verwerk jouw verhaal bijvoorbeeld in een interactieve quizvorm en breng zo spelenderwijs jouw boodschap over op een manier die blijft hangen en aanzet tot actie. Genereer leads of zet een chatcampagne in voor werving van onder andere vrijwilligers, personeel of collectanten. Ga dus het gesprek aan, leer jouw klanten beter kennen en verrijk direct hun klantprofielen in je CRM-systeem. Zo kun je in de toekomst nog effectiever en persoonlijker communiceren.

Ook veel Goede Doelen kiezen er voor Abbi in te zetten voor fondsenwervende doeleinden. Door slim gebruik te maken van alles wat mobiele technologie te bieden heeft, maak je fondsenwervende campagnes nog rijker. Zo integreert Abbi betaaloplossingen en ticketingsystemen in haar chats waardoor zelfs in-chat doneren mogelijk wordt!

Lees meer over Abbi’s oplossingen voor: 

Effectief leads werven CRM data verrijking

Meer weten?

Bel of mail dan met Ine Polak. Zij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

+31 (0)76 2013100