Wil jij werken als Webdeveloper in een super leuk team?

Wij zijn Abbi

…. een jong snel groeiend bedrijf dat organisaties helpt met het versterken van de binding met hun publiek, door met de creatieve inzet van slimme mobiele, chat based, technologie een vernieuwende interactie tussen merken en mensen te realiseren.

Abbi is vernieuwend, betrokken, creatief en slim

Vanuit die waarden streeft Abbi ernaar om marktonderzoek en marketingactivatie leuker, sneller, actueler en effectiever te maken. Daarbij maakt Abbi gebruik van hedendaagse technieken, denk hierbij aan mobile first oplossingen, die eenvoudig in websites van klanten geïntegreerd kunnen worden. Hiermee lukt het ons vaak om een onderzoek of campagne binnen 1 dag ‘live’ te zetten.

Abbi is ook partner van CM.com. Daardoor kunnen wij onder andere campagnes voor klanten volledig optuigen, van concept tot uitvoering. Denk hierbij aan een klant die fondswerving wil doen via een tv uitzending met een SMS oproep. De Abbi chatbot leidt dan mensen door het betaalproces en kan aan het einde van dit proces een persoonlijke en vlotte bedankt tekst geven.

Abbi is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Webdeveloper die het leuk vindt om als onderdeel van een super enthousiast team te bouwen aan het Abbi chatplatform. Lijkt het je leuk om te komen werken voor een snel groeiende scale up waar je direct invloed hebt op het resultaat en succes?

Abbi op RTL Z: https://www.youtube.com/watch?v=pYtu0A5YfaA

 

Wie jij bent en waar je goed in bent

Programmeren van software is jouw passie: Jij bent een leergierige en bevlogen webdeveloper die het leuk vindt om de mobiele tech applicaties, zoals de onderzoekschatbot en het platform waar de chat vragen en de live reports worden voorbereid, door te ontwikkelen tot een state of the art self service (SaaS) tool voor de klanten van Abbi.

Jij bent in staat om de informatie vanuit klantbehoeftes, die je van je collega’s van Abbi ontvangt, technisch door te vertalen naar de juiste development specs.

Je hebt Een HBO/WO werk- of denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding (Technische) Informatica en daarnaast enkele jaren werkervaring als developer.

Jij bent graag bij op software gebied en je volgt de laatste tech-ontwikkelingen op de voet. Het past jou dan ook goed dat het Abbi product continu verder wordt ontwikkeld en daardoor steeds slimmer wordt.

Onze droom kandidaat heeft fullstack ervaring en kent de volgende termen al goed:
Vue.js, TypeScript, PHP 7, Symfony, Redis, Scss, Single Page Applications, MySQL, Docker, Makefile en Git.

____________________________

Tech stack:

Backend:

PHP (symfony 5.0), MariaDB cluster, Redis, Serverless, Minio/S3 object-storage

 

Front-end:

Typescript (Vue 2+), npm, axios, vuex, vue-router, single page application (SPA)

_____________________________

Je bent sociaal: in je rol is het belangrijk dat je nauw samenwerkt met je team. Het Abbi team bestaat met jou erbij uit vijf enthousiaste medewerkers. Je vindt het leuk om te opereren in een klein team, waar je inbreng groot is en jouw werk direct zichtbaar. Jouw communicatieve vaardigheden zijn ook uitstekend, zowel in het Nederlands als in het Engels. Daarnaast maak je gemakkelijk contact, ben je toegankelijk en sta je open voor feedback.

Je hebt een goede dosis energie: Je straalt enthousiasme uit, hebt veel energie en geen uitdaging is jou te groot. Je geeft niet snel op bij tegenslagen en zoekt altijd naar oplossingen. Je hebt een positieve levensinstelling.

Je bent initiatiefrijk: je signaleert en creëert kansen en vertaalt die naar mogelijkheden voor Abbi. Je komt zelf met ideeën en wacht niet af, maar probeert mensen uit
jezelf mee te krijgen in jouw initiatieven.

Je bent flexibel: je voelt je prettig in een nieuwe, snel veranderende en innovatieve werkomgeving, vindt afwisseling in je werkzaamheden prettig en je speelt soepel in op (on)verwachte wendingen en/of klantvragen die snel beantwoord dienen te worden. Herken jij jezelf in alle punten? Heb jij zin om het Abbi team te komen versterken? Dan is deze rol op jouw lijf geschreven.

Verder helpt het als je:

Ervaring hebt met Linux en/of Windows Subsystem for Linux (WSL).
Ervaring hebt met serverless omgevingen.
Ervaring hebt met werken binnen mulidisciplinaire teams.
Ervaring hebt met Symfony ExpressionLanguage.
Ervaring hebt met Database architecturen.


En wat biedt Abbi? 

  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden
  • Een snelgroeiende en dynamische werkomgeving
  • Een goede werksfeer, een super leuk team met gemotiveerde collega’s en uitdagend werk
  • De vrijheid om je rol naar eigen inzicht in te vullen
  • Werken met professionele software, een goede vaste werkplek en de keuze voor je eigen hardware
  • Een organisatie waarin ruimte is voor initiatieven en ideeën, of je nu een week, maand of jaar bij Abbi werkt
  • Je carrière perspectief biedt alle ruimte om mee te groeien met Abbi en jezelf (verder) te ontwikkelen in tech development door middel van coaching en trainingen
  • Abbi is gehuisvest op Bond Park in Breda, een uniek concept voor werken en verblijven in een inspirerende dynamische omgeving. 

 

Solliciteer nu en start the conversation!

Ben je enthousiast geworden over deze rol, neem dan snel contact op met Abbi: info@Abbi-insights.com. Je kunt dan binnen 24 uur een reactie van ons verwachten.

Meer informatie over Abbi insights: www.Abbi-insights.com. Heb je vragen omtrent de rol of organisatie, neem dan contact op met Marco Wolters (0629538428)

Wij zien jouw reactie met belangstelling tegemoet!