Wil jij werken als Webdeveloper in een super leuk team?

02-02-2022 11:39

Wil jij werken als Webdeveloper bij een snel groeiende scale up in een super leuk team, waar je direct invloed hebt op het resultaat en succes?

Abbi Insights, Breda (NL) - Be Conversational

Met mobiele chat-technologie gaat Abbi de dialoog aan in de look & feel van onze klanten. Daarbij gaan we verder dan alleen bevragen. Abbi biedt direct oplossingen voor vragen en wensen van jouw doelgroep. Dat doet Abbi door een heel gericht en persoonlijk chatgesprek te voeren, waarbij feedback direct wordt omgezet in actie. Zo kan Abbi in één onafgebroken chat klantwensen oplossen, maar ook bestellingen en betalingen initiëren en afronden. Het Abbi team biedt dus slimme, creatieve en vernieuwende oplossingen vanuit zelf ontwikkelde ‘conversational' technologie. 

Abbi is op zoek naar een enthousiaste en gedreven full stack webdeveloper die het leuk vindt om als onderdeel van een super enthousiast team te bouwen aan het Abbi chatplatform, zodat onze klanten een slimme perfect werkende chatbot krijgen. 

Wie jij bent en waar je goed in bent

Programmeren van software is jouw passie. Je bent een leergierige en bevlogen webdeveloper die het leuk vindt om onze webapplicatie ten behoeve van onderzoek, klantactivatie en klantenservicedialogen door te ontwikkelen tot een data gedreven geautomatiseerde oplossing voor de klanten van Abbi.

Jij bent in staat om de informatie vanuit klantbehoeftes, die je van je collega’s van Abbi ontvangt, technisch door te vertalen naar de juiste development specs.

Je hebt een HBO/WO werk- of denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding (Technische) Informatica en daarnaast enkele jaren werkervaring als developer.

Jij bent graag bij op software gebied en je volgt de laatste tech-ontwikkelingen op de voet. Het past jou dan ook goed dat het Abbi product continu verder wordt ontwikkeld en daardoor steeds slimmer wordt.

____________________________

Tech stack:

Backend:

PHP (symfony 5.0), MariaDB cluster, Redis, Serverless, Minio/S3 object-storage

 

Front-end:

Typescript (Vue 2+), npm, axios, vuex, vue-router, single page application (SPA)

_____________________________

Herken jij jezelf hierin? Heb jij zin om het Abbi team te komen versterken? Dan is deze rol op jouw lijf geschreven.

En wat biedt Abbi? 

  • Een superleuke job bij een jong snel groeiend innovatief bedrijf dat klanten helpt met vernieuwende onderzoeksdiensten, marketing activatie- en klantenservice oplossingen;
  • Je werkt in een klein team, waar je inbreng groot is en jouw werk direct zichtbaar;
  • Een informele setting waarin je je eigen verantwoordelijkheid pakt;
  • Een platte organisatie waarin op basis van onderling vertrouwen wordt gewerkt door een gedreven enthousiast team;
  • Abbi is gehuisvest op Bond Park in Breda, een uniek concept voor werken en verblijven in een inspirerende dynamische omgeving;
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met veel ruimte voor jouw initiatieven en ideeën, of je nu een week, maand of jaar bij Abbi werkt;
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden;
  • Dagelijks vers fruit en een lekkere lunch;
  • En…uiteraard… de mogelijkheid om (deels) thuis te werken, je tijd flexibel in te delen.

 

Solliciteer nu!  

Ben je enthousiast geworden over deze rol? Solliciteer dan door je (up-to-date) CV en motivatie te sturen naar: info@abbi-insights.com

Als wij mogelijkheden zien voor jou binnen Abbi zullen we je uitnodigen voor een kennismaking.  

Meer informatie over Abbi Insights: www.abbi-insights.comHeb je vragen omtrent de rol of organisatie, neem dan contact op met Marco Wolters (+31 (0)6 29 53 84 28).

Wij kijken uit naar jouw reactie!