abbi wordt steeds slimmer

Continue ontwikkeling vanuit marktbehoefte bepaalt de innovatieroadmap van abbi. Daar staat, naarmate abbi meer data verzamelt en integreert, ook machine learning prominent op. abbi wordt dus steeds slimmer met als doel om organisaties niet alleen te helpen met het begrijpen van gedrag, maar ook met het voorspellen van gedrag, zodat zij effectiever en relevanter kunnen segmenteren en personaliseren.

abbi roadmap

Machine learning

Hoe meer data er wordt verzameld, hoe slimmer abbi en daarmee jouw organisatie wordt. Met machine learning leer je sneller meer over je beoogde doelgroep en weet je beter welke keuzes en beslissingen je voor wie moet maken. Hierbij draait het om continue verrijking van klantprofielen en attributie modelling, waardoor het doel van marktonderzoek steeds meer verschuift van begrijpen naar voorspellen, anticiperen en beïnvloeden.

Video

Abbi blijft continu vernieuwen. Het is daardoor ook mogelijk om in de chatdialog een video te tonen met een video boodschap van bijvoorbeeld de CEO van je bedrijf, de burgemeester van je gemeente of door een populaire influencer. Een betere user experience die leidt tot hogere conversiecijfers is gegarandeerd.

  • Door het partnership met CM.com loopt abbi en dus ook jouw organisatie steeds voorop in mobiele ontwikkelingen
  • abbi combineert op een menselijke manier passieve en actieve data verzameling
  • Doordat abbi steeds slimmer wordt, verschuift de toegevoegde waarde van begrijpen naar voorspellen van het gedrag van jouw doelgroep
Meedenken over abbi's volgende stap?