abbi insights is kennispartner van ShoppingTomorrow

18-04-2018

Samen activeren we de wisdom of the crowd. Dit onderzoeksjaar introduceert ShoppingTomorrow abbi insights als nieuwe partner op het gebied van inzichten en onderzoek. Daarmee biedt ShoppinTomorrow abbi een ideaal platform om haar mogelijkheden optimaal te benutten.

Artikel ShoppingTomorrow

ShoppingTomorrow is het digital commerce-platform voor alle e-commerceprofessionals. Gezamenlijk verkennen, onderzoeken en dragen we bij aan de transformatie van B2C- en B2B-retail. Wat betekenen toekomstige ontwikkelingen op het gebied van businessmodellen, customer journey, technologie, etc. voor medewerkers, bedrijven en BV Nederland? Het onderzoeksplatform is in 2013 geïnitieerd door Thuiswinkel.org en wordt inmiddels ondersteund door 20+ Nederlandse branche- en belangenverenigingen. Als expert van ShoppingTomorrow werk je met andere e-commerceprofessionals in een expertgroep samen aan een onderzoek of project om de concurrentiepositie van jou als organisatie én die van Nederland te verbeteren.

De leuke, snelle en innovatieve manier van kennisdeling via abbi past heel goed bij onze ShoppingTomorrow community. We lopen graag voorop met abbi insights.

Inge Demoed - Programmanamager ShoppingTomorrow

Artikel ShoppingTomorrow