CM.com is Tech partner van abbi insights

14-05-2018

CM.com is de internationale tech partner van abbi. Sinds 1999 helpt CM bedrijven hiermee door het dagelijks verbeteren van het beste platform voor Messaging, Betalingen, Apps en Voice.

CM.com is de internationale tech partner van abbi. Sinds de opkomst van mobiel zijn bedrijven op zoek naar de beste manier om de consument hierop te bereiken. Sinds 1999 helpt CM bedrijven hiermee door het dagelijks verbeteren van het beste platform voor Messaging, Betalingen, Apps en Voice. CM biedt via één platform een hybride oplossing waarmee bedrijven hun doelgroep bereiken.

Gilbert Gooijers - CEO en founder van CM

Met abbi vinden we marktonderzoek opnieuw uit, door het met mobiele technologie vanaf de grond af aan op te bouwen met de mens achter de respondent als vertrekpunt. Dit resulteert in een betere beleving, een betere respons, betere data en daardoor betere resultaten.

Marco Wolters

Wij zijn heel blij met het partnership met CM, omdat wij ervan overtuigd zijn dat de toekomst van marktondezoek in de handen van ligt van mobile tech bedrijven. Met CM hebben wij een super innovatieve internationale partner die zijn roots heeft in mobiele technologie en van hieruit continu innoveert om doelgroepen te bereiken, activeren en ontzorgen. Die mobiele activatie via push, voice, sms en straks ook rcs berichten is cruciaal voor abbi om de response op het juiste niveau te krijgen. Bovendien vinden wij hiermee veel meer aansluiting bij Milennials en Generation Z, omdat abbi heel dicht bij hun dagelijks gedrag blijft.