Nationaal Seniorenpanel

Een veel betere beleving en respons onder de panelleden van het Nationaal Seniorenpanel en een efficiënt feedback- en communicatieplatform, waarmee KBO-PCOB de groei-ambities van het panel kan verwezenlijken.

Gusta Willems, Hoofd communicatie en Marketing KBO-PCOB

Abbi is niet alleen een ontzettend goede partner in het hedendaags uitvoeren van marktonderzoek en op eigentijdse manier opleveren van de resultaten daarvan, ook denken ze graag mee in het activeren van de resultaten van de uitgevoerde onderzoeken. Daardoor ontstaat niet alleen een win uit verkregen insights, maar ook een win door het direct verder brengen van resultaten op een relevante manier voor de respondenten.

Het gebruiksgemak van Abbi en de enorme bereidheid om te chatten onder senioren gaven voor voor ’s lands grootste seniorenorganisatie KBO-PCOB de doorslag om samen met Abbi het Nationaal Seniorenpanel op te zetten. Daarnaast helpt Abbi met effectieve campagnes ook om nieuwe leden te werven en te ‘onboarden’ in het panel. Vanuit het Abbi platform worden profielen verrijkt en direct ingezet voor zowel gerichte onderzoeken als communicatiecampagnes.