Abbi zoekt een Applicatie Consultant. Start jij de conversatie?

19-11-2021 11:14

Abbi is op zoek naar een enthousiaste en gedreven tech savvy collega die ervoor zorgt dat onze klanten een perfect werkende chatbot krijgen.

Abbi Insights, Breda (NL) - Be Conversational

Abbi helpt organisaties de binding met hun publiek te versterken, door met de creatieve inzet van slimme mobiele technologie een vernieuwende interactie te realiseren. Abbi is mobile first, want wij geloven dat je dit het beste kunt bereiken door op het juiste moment op de juiste manier in dialoog te zijn.  

Met mobiele chat-technologie gaat Abbi de dialoog aan in de look & feel van onze klanten. Daarbij gaan we verder dan alleen bevragen. Abbi biedt direct oplossingen voor vragen en wensen van jouw doelgroep. Dat doet Abbi door een heel gericht en persoonlijk chatgesprek te voeren, waarbij feedback direct wordt omgezet in actie. Zo kan Abbi in één onafgebroken chat klantwensen oplossen, maar ook bestellingen en betalingen initiëren en afronden. Het Abbi team biedt dus slimme, creatieve en vernieuwende oplossingen vanuit zelf ontwikkelde ‘conversational' technologie.  

Lijkt het je leuk om te komen werken voor een snelgroeiende scale-up waar je direct invloed hebt op het resultaat en succes?

Jouw rol

Een Technical Application Consultant brengt de wensen en IT-systemen van onze klanten en de technologie achter onze chatoplossingen bij elkaar.

Je zorgt voor de implementatie en configuratie van onze chatbot. Dat betekent afstemming met de klant rondom technische aspecten van ons platform, zoals datakoppelingen, authenticatie, reporting en meer. Ook denk en doe je mee in de product roadmap (design, testen, support) van onze chatapplicatie. Samen met de projectmanager en de contacten bij de klant zorg je ervoor dat het doel bereikt wordt. Een chatbot die feedback vraagt van klanten, serviceverzoeken afhandelt of ze activeert voor een bepaalde marketingactie.  

Je hebt een hbo-diploma of meer, je hebt zeker affiniteit met technologie, maar bent vooral analytisch en nieuwsgierig. Verder ben je creatief in het vinden van oplossingen voor onze klanten. Dit doe je samen met onze software developers en projectmanagers.  

Naast projecten zul je ook meedenken en meewerken aan de verdere ontwikkeling van onze chatbot. Voor onze productmanager, onze developers en onze klanten ben je het aanspreekpunt voor elke volgende versie van de chatbot. Wat zouden de slimmigheden zijn waarmee we klanten nog beter kunnen helpen?

Wat verwachten wij van onze nieuwe collega?

 • Een hbo-/wo-diploma;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring op het snijvlak van business en IT;
 • Woonachtig op reisafstand van Breda;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je durft klanten uit te dagen;
 • Je bent resultaat- en klantgericht;
 • Je bent nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van conversational technologie;
 • Je moet je kunnen vinden in onze merkwaarden: Abbi is slim, vernieuwend, betrokken en creatief!

Wat kan Abbi jou bieden?

 • Een superleuke job bij een jong snel groeiend innovatief bedrijf dat klanten helpt met vernieuwende onderzoeksdiensten, marketing activatie- en klantenservice oplossingen;
 • Je werkt in een klein team, waar je inbreng groot is en jouw werk direct zichtbaar;
 • Een informele setting waarin je je eigen verantwoordelijkheid pakt;
 • Een platte organisatie waarin op basis van onderling vertrouwen wordt gewerkt door een gedreven enthousiast team;
 • Abbi is gehuisvest op Bond Park in Breda, een uniek concept voor werken en verblijven in een inspirerende dynamische omgeving;
 • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met veel ruimte voor jouw initiatieven en ideeën, of je nu een week, maand of jaar bij Abbi werkt;
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden;
 • Dagelijks vers fruit en een lekkere lunch;
 • En…uiteraard… de mogelijkheid om (deels) thuis te werken, je tijd flexibel in te delen.

Solliciteer nu!  

Ben je enthousiast geworden over deze rol? Solliciteer dan door je (up-to-date) CV en motivatie te sturen naar: info@abbi-insights.com.

Als wij mogelijkheden zien voor jou binnen Abbi zullen we je uitnodigen voor een kennismaking.  

Meer informatie over Abbi Insights: www.abbi-insights.com. Heb je vragen omtrent de rol of organisatie, neem dan contact op met Marco Wolters (+31 (0)6 29 53 84 28).

Wij kijken uit naar jouw reactie!